Telenet heeft een aanbod voor kansarme internet-gebruikers. Ocmw’s, scholen en Ommekeer kunnen voor kwetsbare gezinnen gratis Wifree-logins aanvragen. Daarmee kun je kostenloos surfen via het Wifree-netwerk, dat gebruikt maakt van het bestaande Telenet-netwerk.

Hou er wel rekening mee dat dit geen wonderoplossing is. De kwaliteit van de internetverbinding kan sterk variëren, afhankelijk van de locatie vanwaar je inlogt. Dit zal dus zeker niet voor iedereen een oplossing bieden, maar kan een deel van de gebruikers wel in staat stellen om toegang te hebben tot e-mail, chatdiensten, Smartschool of online informatie van bevoegde diensten.

Indien je mensen kent die geen toegang hebben tot internet. Laat het ons dan weten (0479/944271 of info@welzijnsschakelommekeer.org)

Meer info kan je HIER vinden.