WANNEER?

woensdag 13u30 – 16u
donderdag 13u30 – 18u30
vrijdag 9u30 – 12u
zaterdag 9u30 – 12u (elke 1e en 3e zaterdag van de maand)

WAAR? Nieuwstraat 16 in Mere

Ruilwinkel kinderkleding

(3-12j)


Kinderkleding is vaak snel te klein, maar daarom nog niet versleten. In onze ruilwinkel kan je kinderkleding binnenbrengen, weliswaar netjes en nog in goede staat. Je krijgt hiervoor punten waarmee je hier dan zelf
kinderkleding kan aanschaffen. De ruilwinkel is toegankelijk voor iedereen.

Sociale Kruidenier


In de Sociale Kruidenier hebben we een basisaanbod van producten (voeding, verzorging, onderhoud) aan verminderde prijzen. Dit aanbod is er voor mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming (‘1’ achteraan nummer van klevertje van de mutualiteit). Ook mensen die recht hebben op een Uitpas aan kansentarief zijn er welkom. Wil je meer info over de criteria? Bel gerust naar Koen : 0479/944271 of mail : koen@welzijnsschakelommekeer.org

Digipunt
We bieden de mogelijkheid om een pc en internet te gebruiken aan mensen die thuis niet over deze faciliteiten beschikken. We helpen waar nodig!

Rap op Stap kantoor
We zijn een zeer laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. We helpen iedereen met een klein budget aan een leuke uitstap. Er kunnen zowel vakanties als daguitstappen en sport- en
cultuuractiviteiten geboekt worden.

SPRING GERUST BINNEN VOOR MEER INFO!

KLIK HIER VOOR DE INFOFOLDER

De scharnier is een initiatief van het OCMW van Erpe-Mere in samenwerking met Welzijnsshakel Ommekeer en de Sint-Jozefschool secundair van Mere