Heb je moeite bij het helpen van het maken van het huiswerk van je kind? Dan kan de Katrol je helpen! Een student of vrijwilliger kan je gezin 2 keer per week 1 uurtje ondersteunen. Meestal voor een periode van 8 weken.

Normaal gezien komen ze aan huis, maar door de corona wordt er afgesproken in een zaaltje of loopt de ondersteuning via videogesprekken.  Het is de bedoeling dat je als ouder ook mee doet. Samen met de ouders wordt er op een plezante manier gewerkt rond taal en rekenen.

Je kan bij de Katrol ook terecht met je vragen rond opvoeding, vrije tijd, huisvesting, financiële problemen, gezondheid,… en wordt samen gezocht naar een oplossing. 

Voor welke leeftijd?  Voor kwetsbare kinderen in het lager onderwijs en 1ste en 2de jaar secundair.

De ondersteuning is GRATIS.

Meer info? Stefanie De Meyer
0475/ 78 14 30
Stefanie.demeyer@erpe-mere.be