De komende maanden krijg je een brief in je bus met de uitnodiging je te laten vaccineren in het vaccinatiecentrum Denderdal in Erembodegem. Heb je geen eigen vervoer en kan niemand uit je omgeving je vervoeren? Dan kan je gebruik maken van de Minder Mobielen Centrale.

Erpe-Mere organiseert vervoer voor mensen zonder eigen wagen tegen een km- vergoeding. De chauffeur komt je oppikken aan je voordeur en voert je naar het vaccinatiecentrum. De chauffeur blijft op je wachten en vervoert je terug tot aan je voordeur.

Hoeveel moet ik betalen?
Je betaalt aan de chauffeur 0,35 euro per km, of in totaal tussen de 8,5 tot 10 euro heen en terug. Je betaalt cash aan de chauffeur. Indien je de rit niet kan betalen, bel dan of stuur een sms’je naar Ommekeer : 0479/944271.

Hoe boeken?
Je kan een rit boeken via het Sociaal Huis op het nummer 053/60.34.90 op volgende momenten : Maandag tot vrijdag: 08:30-11:45 / Maandag tot woensdag: 13:00-16:30 / Donderdag: 13:00-18:45.

Wil je hulp bij het boeken? Bel naar onze vrijwilliger Cecile op het nummer 0470/68.68.16 (van dinsdag tot vrijdag tussen 9u en 17u) of mail naar hulpbijpapieren@gmail.com. 

Wanneer boeken?
Boek je rit tenminste 4 dagen voor je afspraak in het vaccinatiecentrum.

Moet ik alleen gaan?
Je moet alleen gaan, enkel wanneer je niet goed kan stappen, kan je iemand meenemen om te helpen in het vaccinatiecentrum.

Wat moet ik meenemen? Breng je uitnodiging, e-ticket en identiteitskaart mee.