HET KLOKHUIS ‘ GROENTEN EN FRUIT’ MET VOORDEUR BEZOEK
Zaterdag 8 mei
van 10u tot 14u

Omwille van de veiligheidsmaatregelen worden de groenten en fruit bij de meeste gezinnen geleverd aan huis op zaterdag 8 mei tussen 10u en 14u. Je wordt door een vrijwilliger opgebeld zodat je je bestelling kan doorgeven.

NIEUWE REGELING VOOR DE GEZINNEN DIE WONEN IN MERE : Er wordt gevraagd indien mogelijk het pakket te komen afhalen in ons lokaal tussen 10u en 13u. Indien voor jou mogelijk zal je een sms’je krijgen met een richtuur.

We werken nog steeds met vaste pakketten ter waarde van 4 euro. Afhankelijk van het aantal gezinsleden kan je een aantal pakketten bestellen : 1 pakket (1 en 2 personen), 2 pakketten (3 tot 4 personen), 3 pakketten (vanaf 5 personen). Bij het voordeur bezoek is er tijd voor een babbel.

Volgende groeten en fruit zitten in het pakket : 1 kg appelsienen, 1 kg bananen, 1 kg peren, 1 kg ajuin, 1 komkommer, 1 sla, 1 kg tomaten

Je krijgt van de voordeurbezoeker ook info over de mogelijkheid een uitstap of vakantie te boeken via http://www.iedereenverdientvakantie.be. Gezinnen die aangesloten zijn Ommekeer krijgen een eenmalige korting van 10 euro per persoon.