Woensdag 16 juni gaan we in groep op een veilige manier naar een programmavoorstelling van het Cultuurhuis EMotia speciaal voor de leden van Ommekeer.

Het komende jaar kan je genieten van mooie toneel, muziek en dansvoorstellingen voor groot en klein in EMotia. Wil je graag weten welke voorstellingen? Wil je graag de binnenkant van EMotia leren kennen? Ga dan zeker mee! Het komende jaar gaan we sowieso een aantal keer in groep naar een voorstelling.

Hoeveel kosten de tickets? Sinds kort is de UiTPAS aan kansentarief ook toegankelijk voor inwoners met verhoogde tegemoetkoming. Met het kansentarief betaal je 1 euro 50 voor alle voorstellingen.

MEER INFO OVER DE UITPAS AAN KANSENTARIEF

Ga je graag mee of wil je meer info? Stuur een mailtje naar info@welzijnsshakelommekeer.org of bel/sms naar 0479/944271. We spreken af om 13u30 aan ons lokaal of 13u45 aan de ingang van EMotia (Steenberg). Geen vervoer? We komen je oppikken.

MEER INFO OVER EMOTIA EN DE VOORSTELLINGEN