Na de campagne van 2020 weten we dat het recht op wonen vooral een fictief recht is. Er zijn sociale woningen, maar veel te weinig. Er zijn huursubsidies, maar veel te weinig. Dat gebrek aan goede, betaalbare woningen maakt dat het drummen is op de woonmarkt. Schaarste betekent concurrentie en concurrentie zorgt voor uitsluiting en discriminatie. Daar zoomen we tijdens de campagne van 2021 op in. 

Ontdek de signalen van mensen in armoede, hoe onleefbaar wonen is in de regio en wat je kan doen tijdens onze campagne. We inspireren je met ons campagnemateriaal en stellen onze actiemodellen voor. Je krijgt prikkelende getuigenissen te horen van onze campagneprojecten en Welzijnsschakel Ommekeer. Joy Verstichele, coödinator van het Vlaamse Huurdersplatform, is spreker. LEES HIER DE CAMPAGNETEKST

Waar:  Welzijnsschakel Ommekeer, Kloosterstraat 7, Erpe-Mere 

Wanneer : Donderdag 7 oktober, Onthaal vanaf 19u. 

Inschrijven is gratis, maar verplicht.

Inschrijven kan ook via Ommekeer : sms naar 0479/ 94.42.71 of mail naar : info@welzijnsschakelommekeer.org