Welke veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing?

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht
  • Er wordt geen eten of drank geserveerd tijdens de activiteiten
  • Ontsmet regelmatig je handen
  • Deuren en ramen staan open om voldoende ventilatie te voorzien. Indien de CO-meter aangeeft dat er onvoldoende ventilatie is, wordt de maximale capaciteit van aantal personen in ons lokaal aangepast.
  • Na ieder gebruik van het lokaal worden de horizontale vlakken, stoelen, klinken en WC ontsmet. Het nodige materiaal is beschikbaar in ons lokaal
  • Leden die nog niet gevaccineerd zijn, vragen we steeds een mondmasker te dragen en voorzichtig te zijn . Leden die zich graag willen laten vaccineren kunnen via ‘koffie & papieren’ een afspraak voor vaccinatie maken. Tel : 0470/68.68.16 of kunnen rechtstreeks bellen naar het callcenter van het vaccinatiecentrum Denderdal : 053/72. 30. 80.

Heb je vragen of meer info nodig? 0479/944271 of info@welzijnsschakelommekeer.org