Je moet papieren regelen voor bv. de mutualiteit, OCMW of aanvraag sociale woning, enz., maar je weet niet goed hoe daar aan te beginnen? Doe het samen met een vrijwilliger van Ommekeer.  Samen doen we de nodige aanvragen op papier of via de computer. Ondertussen is er koffie en een koekje.

Interesse? Volgende koffie & papieren gaat door op donderdag 25 november van 10u tot 12u in ons lokaal (Kloosterstraat 7, Erpe-Mere)

Maak een afspraak! Dit aanbod is er enkel voor leden van Ommekeer.

Bel naar onze vrijwilliger Cecile op het nummer 0470/68.68.16 (van dinsdag tot vrijdag tussen 9u en 17u) of mail naar hulpbijpapieren@gmail.com

Cecile zal je in contact brengen met een vrijwilliger die samen met jou afspreekt in het lokaal van Ommekeer. De ondersteuning is volledig gratis.

Wat breng je mee?

De vrijwilliger bespreekt eerst samen met jou via de telefoon welke documenten je meebrengt op je afspraak. Breng alvast je identiteitskaart mee.  Indien nodig kan je samen met de vrijwilliger bellen of mailen naar diensten om documenten op te vragen. De vrijwilliger kan ook samen met jou naar de diensten gaan.

Ik moet papieren regelen via internet? 

In ons lokaal is er een laptop, internet en printer aanwezig.  Je mag ook je eigen laptop meebrengen.

Is dit vertrouwelijk?

De vrijwilliger zal discreet omgaan met je vragen en met respect voor jouw privacy. Er wordt geen informatie doorgegeven zonder jouw toestemming.