Wat is de Woonzaak? Veel mensen hebben geen toegang tot een betaalbare goede woning. De Vlaamse overheid neemt haar verantwoordelijkheid onvoldoende om iedereen het recht op wonen te garanderen. Samen met 28 organisaties dienen we een klacht in tegen de Vlaamse overheid bij de Europese Unie in Straatsburg. MEER INFO OVER DE WOONZAAK

Vanaf maandag 13 december gaat Woonzaak de weg op! Met Woonzaak on tour bezoeken we deze week een aantal plaatsen doorheen Vlaanderen, om vervolgens op weg te gaan naar Straatsburg, waar we onze klacht neerleggen. Onderweg zetten we het vergrootglas op de Vlaamse woonproblematiek.

Dinsdag 14/12 van 15u tot 16u komt De Woonzaak ook langs in Erpe-Mere. Buiten aan de ingang van de bib wordt ons kunstwerk ‘Huizen op overschot’ bezocht en stellen we onze drie sleutels voor die de deur naar wonen kunnen openen in Erpe-Mere. MEER INFO OVER DE ACTIE IN ERPE-MERE

JIJ KOMT TOCH OOK?