Voor wie?

Tijdens de vakantieperiode kunnen kinderen zich uitleven op de speelpleinwerking. In de vakantie kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar zich uitleven op het speelplein. De kinderen worden opgedeeld in leeftijdsgroepen en de activiteiten worden aan deze leeftijdsgroepen aangepast.

Wanneer en hoe lang?

Speelplein Tweeper opent de deuren op woensdag 6 juli 2022 en sluit ze terug op dinsdag 23 augustus 2022. De werking start om 9u en eindigt om 16u, maar we bieden al vooropvang aan van 7u en naopvang tot 18u. Je kan je sloeber(s) dus afzetten tussen 7u en 9u en ophalen vanaf 16u. In de voormiddag wordt in leeftijdsgroepen gespeeld, en in de namiddag mag er vrij gespeeld worden en voorzien de animatoren verschillende activiteiten voor alle leeftijden.

De kostprijs per kind?

Voor kinderen waarvan de ouders of één van beide ouders in Erpe-Mere wonen: 6 euro per dag
Voor kinderen die houder zijn van een UiTPAS met kansentarief: 3 euro per dag. Wat meebrengen: Kinderen brengen zelf een lunchpakket, drank en koek mee.

Hoe aanvragen : Vooraf inschrijven is de boodschap!

Dit is mogelijk na afspraak aan de balie van de dienst jeugd op Steenberg :053 60 35 60 en via de gemeentelijke webshop.