Heb je nood aan een babbel bij een tas koffie? Kom gerust langs in ons lokaal (Kloosterstraat 7, Mere).

Je moet papieren regelen voor bv. de mutualiteit, OCMW of aanvraag sociale woning, enz., maar je weet niet goed hoe daar aan te beginnen? Doe het samen met een vrijwilliger van Ommekeer.  Samen doen we de nodige aanvragen op papier, via de computer of de telefoon.

Wil je werken op een computer of heb je vragen rond werken op het internet? We hebben enkele laptops waar je gratis kan op werken. Je kan ook je eigen laptop meebrengen en gratis werken op het internet.

Wil je gratis documenten printen? Je kan gratis documenten vanop je smartphone, email of usb-stick printen in ons lokaal.

Wat breng je mee?

Breng zo mogelijk alle documenten mee die je al hebt rond je probleem of vraag. Breng alvast je identiteitskaart mee en de pincode van de identiteitskaart. Indien nodig kan je samen met de vrijwilliger bellen of mailen naar diensten om documenten op te vragen.

Is dit vertrouwelijk?

De vrijwilliger zal discreet omgaan me je vragen en met respect voor jouw privacy. Er wordt geen informatie doorgegeven zonder jouw toestemming.

Interesse?  Kom gerust langs in ons lokaal zonder afspraak tussen 10u en 12u.

Maak je liever een afspraak op een ander moment? Heb je vervoer nodig? Bel of sms naar onze vrijwilliger Cecile op het nummer 0470/68.68.16 (dinsdag tot vrijdag tussen 9u en 17u) of mail naar hulpbijpapieren@gmail.com. 

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor leden.

BEKIJK HIER DE FOLDER

Volgende koffie & papieren? Ga naar onze agenda