Iedereen kent ‘de stoelendans’. Stoelen staan in een cirkel. Er speelt muziek. De deelnemers lopen rond de stoelen. Wanneer de muziek stopt, probeert iedereen op een stoel te zitten. Er is altijd één stoel te kort. Wie geluk heeft of de regels van het spel kent, vindt een stoel. Maar er wordt altijd één iemand aan de kant gezet.

Er wordt in ons land ook zo’n spel gespeeld. Sommige mensen vliegen eruit. Ze krijgen de kansen niet, die iedereen nochtans verdient. Steeds meer mensen mogen niet meer meespelen. Er is een kansendans aan de gang…

Zit jij ook in een kansendans? Heb jij ook het gevoel dat je minder kansen krijgt? Wil je je ervaringen delen in groep? Kom dan naar onze drie bijeenkomsten. Wie wil kan in oktober meedoen aan ons theater. Via verhalen, dans of zang kan ieder op zijn eigen manier zijn levensverhaal vertellen.

Wanneer? Woensdag 24 mei, woensdag 31 mei en woensdag 7 juni.  Onthaal vanaf 9u, we starten om 9u30 en stoppen stipt om 12u. Nadien eten we samen een boterham.

Waar? In het lokaal van Ommekeer (Kloosterstraat 7, Mere).

Meer info? Wil je graag deelnemen?  Heb je vervoer nodig? Stuur een sms’je naar Koen ( 0479/ 94.42.71) of mail naar info@welzijnsschakelommekeer.org