samen armoede stoppen

Welzijnsschakel Ommekeer

Kinderclub ‘UiT met vlieg’

Menu Cultuur en vrije tijd
UiTPAS
Er op uit?
Kinderclub ‘ UiT met vlieg’
Foto expo : Er op UiT

Kinderclub ‘Uit MET VLIEG_

Als de mensen niet tot in de BIB geraken, dan komt de BIB naar ons.  We lenen in ons lokaal een beperkt aanbod uit gericht op kinderen (strips, boeken eerste lezertjes, knutselboeken,…). 

Op deze manier willen we de bibliotheek meer bekend maken binnen onze groep. We zullen dit ook koppelen aan activiteiten gericht op gezinnen met kinderen. Bijvoorbeeld een voorleesmoment voor kleuters, knutselen uit boeken van de BIB in de paasperiode, extra aandacht voor eerste lezertjes, spreekbeurten maken. Samen knutselen aan de hand van een boek. Voor wie de smaak te pakken heeft gaan we in groep één maal per maand naar de bib op Steenberg.

We hopen dat dit kan uitgroeien tot een echte kinderclub waar we kinderen niet alleen kennis laten maken met de mogelijkheden van de BIB maar ook kunnen laten kennismaken met het rijke vrijetijdsaanbod in onze gemeente, en hen zo de kans te​ geven hun talenten te volle te ontdekken.

De kinderclub ‘Uit met Vlieg’ is open zijn tijdens de groenten -en fruitverkoop en tijdens onze soepbabbels. Kom gerust eens kijken!