Kinderclub ‘UiT met vlieg’

 

Kinderclub ‘Uit MET VLIEG_

Als de mensen niet tot in de BIB geraken, dan komt de BIB naar ons.  We zullen in ons lokaal een beperkt aanbod van de bibliotheek kunnen uitlenen. De bibliotheek is veel meer dan boeken alleen! Je kan bij ons terecht voor: dvd’s (tekenfilms en series), coole knutselboeken, informatieve kinderboeken voor een spreekbeurt op school, een leuk voorleesboek voor de kleuters, een thriller en nog zoveel meer.

Op deze manier willen we de bibliotheek meer bekend maken binnen onze groep. We zullen dit ook koppelen aan activiteiten gericht op gezinnen met kinderen. Bijvoorbeeld een voorleesmoment voor kleuters, knutselen uit boeken van de BIB in de paasperiode, extra aandacht voor eerste lezertjes, spreekbeurten maken. Samen knutselen aan de hand van een boek. Voor wie de smaak te pakken heeft gaan we in groep één maal per maand naar de bib op Steenberg.

We hopen dat dit kan uitgroeien tot een echte kinderclub waar we kinderen niet alleen kennis laten maken met de mogelijkheden van de BIB maar ook kunnen laten kennismaken met het rijke vrijetijdsaanbod in onze gemeente, en hen zo de kans te​ geven hun talenten te volle te ontdekken.

De kinderclub ‘Uit met Vlieg’ is open zijn tijdens de groenten -en fruitverkoop en tijdens onze soepbabbels. Kom gerust eens kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.