samen armoede stoppen

Welzijnsschakel Ommekeer

Koffie & papieren

Heb je graag een babbel bij een tas koffie?

Wil je werken op een computer of heb je vragen rond werken op het internet? We hebben enkele laptops waar je gratis kan op werken.

Je moet papieren regelen voor bv. de mutualiteit, OCMW of aanvraag sociale woning, enz., maar je weet niet goed hoe daar aan te beginnen? Doe het samen met een vrijwilliger van Ommekeer.  Samen doen we het nodige aanvragen op papier of via de computer. Ondertussen staat er koffie en koekjes klaar!

Interesse?

Kom langs zonder afspraak de 1ste en 3de dinsdag van de maand van 10u tot 12u (Kloosterstraat 7, Mere). Dit aanbod is er enkel voor personen die gekend zijn bij Ommekeer. Iedereen woonachtig in Erpe-Mere die het moeilijk heeft kan zich lid maken van Ommekeer.

Meer info of wil je afspraak op een ander moment?

Bel naar onze vrijwilliger Cecile op het nummer 0470/68.68.16 (dinsdag tot vrijdag tussen 9u en 17u) of mail naar hulpbijpapieren@gmail.com.  De ondersteuning is volledig gratis.

Wat breng je mee?

Breng zo mogelijk alle documenten mee die je al hebt rond je probleem of vraag. Breng alvast je identiteitskaart mee en de pincode van de identiteitskaart.  Indien nodig kan je samen met de vrijwilliger bellen of mailen naar diensten om documenten op te vragen.

Ik moet papieren regelen via internet? 

In ons lokaal is er een laptop, internet en printer aanwezig.  Je mag ook je eigen laptop meebrengen.

Is dit vertrouwelijk?

De vrijwilliger zal discreet omgaan me je vragen en met respect voor jouw privacy. Er wordt geen informatie doorgegeven zonder jouw toestemming.

Ik heb geen vervoer!

We kunnen gratis vervoer regelen.

BEKIJK DE FOLDER

Volgende koffie & papieren: ga naar onze agenda